Stabilizarea unei singure unități operaționale sau reorganizarea unui lanț aflat în derivă, în ambele cazuri este necesară o combinație de experiență în managementul restaurantelor, expertiză operațională, cunoștințe financiare și servicii de marketing dar mai ales știința aplicării și implementării managementul restaurantelor.

Efectul unui bun management

Profit 30%
Food Cost 33%
Alte cheltuieli 37%
Profitul crește la 37%
Se observă o scădere până la 30%
Cheltuielile scad la 33%
Urcăm profitul până la 50%
Eficientizăm food cost-ul până la 27%
Cheltuielile controlate ajung până la 23%

executive-chef

Importanța meniului se dovedește foarte mare înca de la pasul de achiziții. Este foarte important ca atunci când stabilim meniul să avem în vedere complexitatea lui și dacă este adecvat tipului de restaurant. Ținem cont de specific, de zona în care este amplasat, de tipologia clientelei, de prețurile de achiziție ale materiilor prime, astfel încât prețul final să corespundă cu planul de afacere, prețuri din zonă, prețuri peste sau sub cele din piață.

Eficacitatea echipei

Angajați profesioniști !

Costuri reduse !

Clienți mulțumiți !

Profit crescut !

  • Analiza restaurantului
  • Rentabilitate și indice de risc.
  • Regândirea organigramei.
  • Strategii de micșorare a datoriilor.
  • Inițiative de marketing.
Echipa Restaurant Business Consulting vă oferă un sistem de management testat, controlul costurilor, strategii de creștere a vânzărilor și micșorare a datoriilor, toate acestea reprezentând componente esențiale în dezvoltarea cu succes a unui restaurant. Strategia noastră de management în restaurant presupune o activitate comună a tuturor mebrilor echipei, care vor lucra pe baza unor strategii bine stabilite, oferind implementare și mentenanță pentru a asigura atingerea obiectivelor stabilite.